Travertino

Travertine prepoznajemo po rupicama koje mogu zauzimati i do 30 posto mase kamena. Zbog dobrih izolativnih (toplotnih i akustičnih) svojstava koriste se za obloge fasada i unutarnjih zidova. Travertini su većinom svijetlih (pješčanih do žutosmeđih) boja, ali mogu biti i tamniji (crveni, smeđi…)

Travertino Ima 3 proizvoda.

  • Talijanski travertin se oduvijek korisio za povijesnu građu. Bež podloga s karakterističnim svjetlosnim prugam koje stvaraju privid dubine. Moguće primjena za podove i obloge u interijerima i eksterijerima, stepenice, kuhinjske ploče i u kupaonicama.

  • Travertino Navona je talijanski travertin svjetlo bež boje i karakterističnim žilama s malim i prilično zatvorenim porama. Primjene je za podovie i obloge u interijerima i eksterijerima, stepenicama, kuhinji i kupaonici.

  • Travertino Noce je talijanski travertin s različitim nijansama u rasponu od bež do smeđe pozadine i  žilama s različitim intenzitetom. Primjenjuje se za podove i obloge u interijerima i eksterijerima, stepenicama, kuhinji i kupaonici.

Prikazuje 1 - 3 of 3 stavki